HANNAH

24/08/2024

Allà on es trobi la Llum de la teva ànima HANNAH, anirà la meva a trobar-te.

Quant ens hem estimat durant setze anys. Has estat la meva nena petita, bona com un Àngel, la meva ombra quan vas arribar a casa amb només tres mesos, el meu consol quan em veies plorar, acaronant el meu rostre, dormint amb mi en arribar el fred, i jo envoltant-te amb el meu braç rascant-te suaument el teu preciós caparró, el teu llom, la teva pantxeta de peluix, i els teus peus i manetes, cantant-te la cançó que tant t'agradava, si, la del “Sol Solet, vinem a veure'm que tinc fred”, i els teus ronquets, ajuntant-se amb els meus que de tu vaig aprendre a imitar.

Avui fa quinze dies què vaig haver de prendre la terrible decisió de demanar el teu sacrifici per a evitar-te sofrir més. Amb tu fins que et vas adormir a la meva falda, portant-te una part del meu cor i ànima. En la resta que em queda, et portaré sempre guardada. Ara acarono la caixeta on tinc les tevés cendres, que aniràn amb les meves, quan vingui al teu encontre.

Gràcies HANNAH per tot l'amor que em vas donar, i ara trencada pel dolor de la pèrdua de la teva companyia i el buit que em deixes, et desitjo que descansis eternament, esperant que arribi el dia en què tornis a buscar-me allà on anem al regne de la Llum.

La teva mama